Kamagra Bestellen Logo

Geen producten in de winkelwagen.

Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd!
Gratis bezorging bij iedere order vanaf €75!
Meer dan 30 producten
Erkende erectiepillen
9.8
14k Reviews
Vanaf €75,00 krijgt u 1 strip cadeau
Vanaf €100,00 krijgt u 2 strippen cadeau
Vanaf €150,00 krijgt u 3 strippen cadeau
Vanaf €250,00 krijgt u 5 strippen cadeau

Erectiestoornis

Heeft u wel eens last van een erectiestoornis zoals impotentie of vroegtijdige zaadlozing? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Wij verkopen namelijk erectiepillen zoals Viagra of Kamagra pillen die uw erectiele disfunctie snel zullen behandelen en ervoor zorgen dat u weer makkelijk een goede erectie krijgt.

In dit artikel leest u over de oorzaken van een erectiestoornis, hoe u erectieproblemen behandeld met behulp van pillen gebruiken en welke werkzame stoffen het best bij u passen.

Lees snel verder over erectiestoornissen!

Moeilijk betekent niet onmogelijk. Het betekent dat je hard moet werken.

Inhoudsopgave

 • Over een erectiestoornis
 • Kamagra tegen een erectiestoornis
Ga voor wat je wilt. Strijd door regen en wind, vecht door de vuur en vlammen met Kamagra 100 MG.

Over een erectiestoornis

Impotentie of vroegtijdige ejaculatie?

Als u te maken heeft met een erectiestoornis dan betekent dit dat u moeite heeft met het krijgen van een erectie of moeite heeft met het behouden van een erectie, ook wel impotentie genoemd.

Maar impotentie is niet de enige erectiestoornis.

Want u kunt ook last hebben van vroegtijdige ejaculatie. Als u telkens binnen 2 minuten komt is er ook geen plezier te beleven.

Als u vaak last heeft van erectiestoornissen dan kan dit voor problemen zorgen en leiden tot bijvoorbeeld verminderde zelfvertrouwen of andere mentale problemen.

Maar voordat we het gaan hebben over hoe u een erectiestoornis behandelen kan met behulp van erectiepillen gaan we het eerst hebben over hoe een erectie ontstaat. Zo krijgt u een beter beeld over de oorzaak van erectieproblemen en hoe erectiemiddelen over het algemeen werken.

Hoe werken erecties over het algemeen?

Een erectie werkt doordat er stoffen vrij komen in de hersenen wanneer u seksueel opgewonden bent en dat zorgt ervoor dat u een erectie kunt krijgen.

De stoffen in de hersenen sturen signalen via de zenuwbanen naar de penis toe en dat zorgt ervoor dat er meer bloed via de slagaders naar de penis kan stromen en tegelijkertijd voeren deze aders het bloed niet meer af. Dit zorgt ervoor dat u een erectie kunt krijgen en dat de erectie behouden kan worden.

Als u een erectiestoornis heeft dan betekent dit dat er niet genoeg bloed naar de penis stroomt om een erectie te krijgen of om een erectie te behouden.

Als u vaker last heeft van erectiestoornissen dan kunt u in een negatieve spiraal belanden en steeds vaker moeite hebben met uw penis stijf krijgen tijdens de daad.

Impotentie heeft een negatieve invloed en kan zeker tot een psychisch probleem leiden. Hier is aanvullend onderzoek naar gedaan. Mannen kunnen bijvoorbeeld het gevoel hebben hun partner tekort te doen en kan dus invloed hebben op de mentale gezondheid in het dagelijks leven. Het kan tot een onbezorgde gevoel leiden als u niet genoeg aandacht besteed aan het behandelen van dit probleem.

Neurologische aandoeningen

Er zijn veel factoren die kunnen leiden tot het krijgen van een erectiestoornis. Zo kan dit probleem bijvoorbeeld door neurologische aandoeningen komen of het kan ook aan lichamelijke factoren liggen. Dus als u een erectiestoornis heeft kan dit psychische oorzaken of lichamelijke oorzaken hebben.

Psychische en lichamelijke oorzaken

Psychische oorzaken

Als u tijdens seksuele opwinding geen erectie kan krijgen dan kan de oorzaak mentaal liggen, We spreken dan over een psychische oorzaak.

Psychische problemen kunnen de oorzaak zijn voor erectieproblemen. Wanneer het u niet lukt om een stijve penis te krijgen dan kan dit komen door de volgende problemen

 • Relatieproblemen
 • Stress kan een rol spelen
 • Een trauma of slechte seksuele ervaring
 • Faalangst kan voor erectieproblemen zorgen
 • Depressieve gedachtes of andere psychische factoren
Lichamelijke oorzaak

Naast dat een erectiestoornis psychische oorzaken kan hebben heeft een erectiestoornis vaker te maken met lichamelijke problemen.

Een lichamelijk probleem als de volgende kunnen de oorzaak zijn

 • Het drinken van alcohol, het gebruiken van drugs of andere medicijnen en het roken van sigaretten kunnen veel invloed hebben op uw vermogen om een harde erectie te krijgen. Het gebruiken van stimulerende drugs kan bijvoorbeeld voor impotentie zorgen en het is ook bekend dat bepaalde medicijnen zoals antidepressiva en andere soortgelijke medicijnen slecht kunnen zijn voor uw erectie.
 • Overgewicht en een hoog cholesterolgehalte.
 • Diabetes mellitus heeft een nadelige invloed op de zenuwen en de bloedvaten waardoor het gevoel in de penis kan afnemen. Dit kan ook voor erectieproblemen zoals impotentie zorgen.
 • Hart en vaat ziekten kunnen ook voor erectiestoornissen zorgen door aderverkalking. Daarbij worden de bloed aanvoerende bloedvaten naar de penis dichtgeknepen. Bepaalde veranderingen in de bloedcirculatie in uw lichaam en de doorbloeding naar de penis kunnen zorgen dat de stijfheid van de penis afneemt en een hardere erectie krijgen of behouden moeilijker word.
 • Neurologische problemen zoals multiple sclerose en een dwarslaesie kunnen ook voor erectieproblemen zorgen.
 • Operatie een de kleine bekken kan tot impotentie leiden
 • Hormoon afwijkingen zoals hormonale problemen kunnen zorgen voor een verminderd libido.
 • Een afwijkende anatomie van de penis zoals een vernauwde voorhuid of een kromming van de geslachtsdeel kan ervoor zorgen dat seks pijnlijk is.

Zoals u kunt lezen zijn er veel problemen die de oorzaak kunnen zijn voor erectieproblemen. Maar gelukkig kunt u makkelijk uw erectiestoornis behandelen! De behandeling erectieproblemen bestaat vaak uit het gebruiken van erectie pillen die zeer effectief werken.

Er zijn ook andere behandelingen die kunnen helpen zoals een gesprek met een seksuoloog. Wellicht kunnen zij u een handje helpen.

Behandel uw erectiestoornis met Kamagra!

Als u van uw erectiestoornis af wilt komen dan zal ons gespecialiseerd team u hierbij helpen. Zo zijn er een aantal hulpmiddelen die u kunt gebruiken om een erectiestoornis te behandelen.

Een van deze hulpmiddelen is het gebruiken van Kamagra pillen. Het gebruiken van Kamagra pillen leidt tot staalharde erecties.

Hoe werkt Kamagra?

Kamagra bevat de werkzame stof Sildenafil Citraat. Deze stof zorgt voor een toename van de stikstofmonoxide in de bloedvaten.

Daardoor verbeterd de bloedtoevoer naar de penis en het is daardoor makkelijker om een erectie te krijgen.

De opname van Sildenafil Citraat

De opname van Sildenafil citraat begint in de dunne darm waarna het snel de bloedbaan binnenkomt en zich bind aan de eiwitten.

Sildenafil Citraat word gemetaboliseerd en uitgescheiden in de lever maar een kleine hoeveelheid Sildenafil Citraat komt in de nieren en wordt door de urine uitgescheiden.

Sildenafil citraat begint te werken na een half uur tot uur na inname en werkt voor ongeveer 4 – 6 uur lang door.

Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer u grapefruitsap drinkt, de opname van Sildenafil citraat met 20% verbeterd.

Mannen die leiden aan hart en vaatziekten kunnen liever geen Sildenafil Citraat gebruiken omdat dit middel invloed heeft op de bloeddruk.

Klik hier en bestel direct Kamagra pillen zonder recept! U bent gelijk van uw erectiestoornis af.

cogusercartcalendar-fullthumbs-upcross